PDA

Teljes verzió megtekintése : Angol nyelvi csomag

Steve F
2006-03-13, 16:56
Az eredeti, angol nyelvi fájlok.

A vBulletin Magyarország oldaláról letöltött csomag csak a magyar nyelvű fájlokat tartalmazza 2 verzióban, magázós és tegezős.

Ha valaki az angol nyelvet részesíti előnyben például az AdminKP használatakor (vagy több nyelvű fórumot készít), akkor az eredeti fájlok innét tölthetőek le. Az angol nyelvi fájl "custom" azaz másodlagos / testreszabott nyelvként tölthető fel.

cs2hu
2006-11-08, 04:55
Az eredeti, angol nyelvi fájlok.

A vBulletin Magyarország oldaláról letöltött csomag csak a magyar nyelvű fájlokat tartalmazza 2 verzióban, magázós és tegezős.

Ha valaki az angol nyelvet részesíti előnyben például az AdminKP használatakor (vagy több nyelvű fórumot készít), akkor az eredeti fájlok innét tölthetőek le. Az angol nyelvi fájl "custom" azaz másodlagos / testreszabott nyelvként tölthető fel.

Üdv! Hol találhatóak a 3.62-es angol és német nyelvi állományok?

Steve F
2006-11-09, 00:04
Üdvözlet,

Az új verzió 3.6.3 (november 9-től a vBulletin Magyarországról is elérhető a teljes magyar változat) angol nyelvi csomagját csatoltam a fenti hozzászóláshoz, mivel a német változat még nem elérhető.

A 3.6.2-es verzióból mindkettőt csatoltam. :)

Steve F
2006-11-24, 11:29
Az első hozzászóláshoz csatoltam a custom-language-364.zip fájlt, mely egyenlőre csak az angol 3.6.4 nyelvi fájlt tartalmazza. A német csomagot hozzáadom a zip-hez, amint rendelkezésre áll.

lgnd
2007-05-23, 19:36
A 3.6.5 höz felrakható a 3.6.4-es angol nyelvi csomag? Vagy lesz újabb? :D Köszönöm!

Steve F
2008-04-30, 08:40
Az első hozzászóláshoz csatoltam az angol nyelvet is a 3.6.10 és 3.7.0 verziókhoz. Ezek másodlagos, custom nyelvek, azokat fel lehet tölteni a fórumra az AdminKP-ból.