PDA

Teljes verzió megtekintése : Automata értesítés

miinex
2008-07-28, 13:10
Szia!

Érdeklődni szeretnék, hogy hol tudom kikapcsolni (a korábbi verzióban talán nem volt benne, vagy ott sikerült kikapcsolni) ,azt hogy az adatbázis hibáról (nem elérhető) riasztást küldjön. A szervert karbantartották és sűrűn volt ilyen.. 1 nap alatt elküldött vagy 300 emailt.. Nem vagyok előbbre, attól hogy tudok róla :( .. viszont ínhüvelygyulladást okoz a sok törlés.. (ez 3.6.8 )

más.. a korábbi verzióban 3.6.5 pedig írtam (most először) hírlevelet. az elküldésnél szépen (mintha debug mód lenne) végigmutatta a neveket akinek éppen küldi.. de egyetlen levelet sem küldött ki, senki nem kapott.. erre esetleg v.mi megoldás? (bár ez annyira nem fontos)

dtommy79
2008-07-29, 09:55
Szia!

Érdeklődni szeretnék, hogy hol tudom kikapcsolni (a korábbi verzióban talán nem volt benne, vagy ott sikerült kikapcsolni) ,azt hogy az adatbázis hibáról (nem elérhető) riasztást küldjön. A szervert karbantartották és sűrűn volt ilyen.. 1 nap alatt elküldött vagy 300 emailt.. Nem vagyok előbbre, attól hogy tudok róla :( .. viszont ínhüvelygyulladást okoz a sok törlés.. (ez 3.6.8 )

vbulletin beállítások => hibakezelés és naplózás => Adatbázishiba-értesítő letiltása

miinex
2008-08-02, 10:02
okés, sikerült, köszönöm szépen!