Teljes verzió megtekintése : Vásárlás
basesoft
2008-06-10, 13:21
Jelenleg hogyan lehet vásárolni az oldalon?
A megrendelésnél nem lehet semilyen terméket kiválasztani.
basesoft
2008-06-11, 22:17
Láttom a válaszadás nem az erősségetek még ha vásárlásról van szó akkor sem.
Tisztetl basesoft,
Mivel külföldön tartózkodtam, és ott nem volt internet hozzáférésem, így nem tudtam a kérdésére válaszolni.
A napokban ismét elérhető lesz a vásárlás mindkét licenc típusra.
A kellemetlenség miatt szíves elnézését kérjük.
basesoft
2008-06-12, 10:27
Várom a lehetőséget. Időközben megérlelődött benne a döntés, hogy jelenlegi fórumomat cserélem vbulletin-ra.
basesoft
2008-06-12, 18:29
Mi a különbség ha a vbulletin.com-ról rendelem?
basesoft
2008-06-14, 19:53
Őszinte szólva nem tudom milyen supportra számíthatok a vbulletin hungary-től.
Ilyen fontos javitást mint a vásárlás nem sikerült kijavitani az oldalon ennyi idő alatt.Ahogy elnézem a fórum vezetői is kb 2-3 naponta látogatják az oldalt. Ez semiképpen nem pozitív benyomás.
Nem értem mit kell javítani? Mert a vásárlás jelenleg nem műszaki hanem kereskedelmi ok miatt nem érhető el.
A rendelését természetesem a vBulletin com oldalon is leadhatja. Abban az esetben angol nyelvű támogatást és szoftvert vásárol meg.
L.György
2008-09-07, 08:14
Tisztelt Adminok!
Igazán nem kötözködni akarok, de nem lehet valamit tenni a spammerek ellen?
Ha most akarnék licencet venni és látom hogy a support fórumot kezdi megtölteni az ami, akkor nagyon gondolkodóba esnék :eek:
Kedves György, ez egy "alvó" spam-bot volt, tehát már régebben regisztrált a fórumra (nem túl szigorúak a regisztrációs feltételek lévén eléggé nyitott fórum), és ráérzett arra a pár napra mikor elutaztam hogy egyszerre több spammet elindítson.
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.