Teljes verzió megtekintése : Tulajdonos licensz támogatás probléma.
2008 május 8-án lejárt a tulajdonos licenszem, 5-én elküldtem paypallal a terméktámogatás éves díját (ügyfél oldalon keresztül) ezután kaptam egy automata emailt ahol közlik hogy le fog járni a támogatásom 8-án.
3 darab emailt küldtem egyikre sem kaptam választ a licenszem még mindig lejártat jelez az ügyfél oldalon ezért is indítottam egy témát itt a fórumon hátha végre történik valami... :confused:
Várom válaszukat!
szipeter
2008-05-28, 11:15
NEkem is hasonló gondom van. Miután megvásároltam a licencet automata mail válasz, azóta befizettem a díjat, de semmi nem történik, e-mailekre nem kapok reakciót. Tud valaki segíteni?
petszil@gmail.com
Indítottam egy paypal vitát vagy legyen érvényes a licenszem vagy küldjék vissza a pénzt. :mad: Egy hónap alatt nem történt semmi a fórum beírásomra sem válaszoltak. Semmire nem fizetek támogatási díjat.
@ lgnd
Nem reagáltam a témára, mert a PayPall fizetésekre nincs rálátásom, de kérem, írjon egy támogatási jegyet, amiben leírja a pontos adatokat.
Köszönöm
@ szipeter
Önnek válaszoltam már támogatási jegyére, és egy másik témában is, azóta önnek megérkezett az átutalása is és megkapta a szükséges adatokat.
Köszönöm, most már aktív a licenszem!
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.