PDA

Teljes verzió megtekintése : Tulajdonos licensz támogatás probléma.

lgnd
2008-05-27, 14:50
2008 május 8-án lejárt a tulajdonos licenszem, 5-én elküldtem paypallal a terméktámogatás éves díját (ügyfél oldalon keresztül) ezután kaptam egy automata emailt ahol közlik hogy le fog járni a támogatásom 8-án.

3 darab emailt küldtem egyikre sem kaptam választ a licenszem még mindig lejártat jelez az ügyfél oldalon ezért is indítottam egy témát itt a fórumon hátha végre történik valami... :confused:

Várom válaszukat!

szipeter
2008-05-28, 11:15
NEkem is hasonló gondom van. Miután megvásároltam a licencet automata mail válasz, azóta befizettem a díjat, de semmi nem történik, e-mailekre nem kapok reakciót. Tud valaki segíteni?

petszil@gmail.com

lgnd
2008-06-04, 11:27
Indítottam egy paypal vitát vagy legyen érvényes a licenszem vagy küldjék vissza a pénzt. :mad: Egy hónap alatt nem történt semmi a fórum beírásomra sem válaszoltak. Semmire nem fizetek támogatási díjat.

ZoltanN
2008-06-04, 19:00
@ lgnd
Nem reagáltam a témára, mert a PayPall fizetésekre nincs rálátásom, de kérem, írjon egy támogatási jegyet, amiben leírja a pontos adatokat.
Köszönöm

@ szipeter

Önnek válaszoltam már támogatási jegyére, és egy másik témában is, azóta önnek megérkezett az átutalása is és megkapta a szükséges adatokat.

lgnd
2008-06-10, 11:50
Köszönöm, most már aktív a licenszem!