Teljes verzió megtekintése : vBulletin 3.7 beta kérdés
Visitors
2008-01-14, 00:40
Üdv/sziasztok!
Érdeklődnék, hogy letöltöttem egy beta változatot a netről, kerestem volna hozzá magyar nyelvet, mert láttam angol, ezt az oldalt találtam meg, aztán láttam a licensz kódról történő sorokat.
Kérdésem a következő, ez a beta verzió meddig működőképes, esetleg a trial verziós programokhoz hasonlóan egyszer csak nem fog működni, és mi módon működik ez a licensz dolog? A betával kapcsolatban hogy van ez?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Tisztelt Visitors,
A beta változat nálunk is csak angol nyelven érhető el. A magyar nyelvcsomagot csak a végleges Gold változatra készítjük el.
Amennyiben ön nem hivatalos vBulletin ügyféloldalról töltötte le a beta változatot, Ön nem jogosult a szoftver használatára, még tesztelés céljára sem kérem, azt azonnal törölje. Hogy más oldalakról letöltött kalóz példány meddig működik és esetleg ki milyen adatokhoz férhet hozzá az ön fórumán, erre válaszolni nem tudok.
Hivatalosan letölthető próba változat nem létezik, de ha ön az adminisztrációs felületet szeretné kipróbálni erre lehetősége van, amennyiben feliratkozik az Admin demo (http://www.vbulletin-hungary.com/admindemo.php) menüpontban.
Licenc vásárlására a főoldalunk Megrendelés (http://www.vbulletin-hungary.com/order/) menüpontjában van lehetősége.
Üdv
Zoltán
Visitors
2008-01-14, 20:19
Köszönöm szépen a gyors választ, akkor törlöm, nem tudtam milyen oldalról töltöttem le, csak rákerestem a neten.
Sajnálom, bár ha csak angol nyelvű is, nem tudok vele így mit kezdeni, főleg mert lehet nem szabályos.
Minden jót és további jó munkát kívánok!
Tisztelt Visitors,
Köszönöm a megértését. Mint írtam a vBulletin 3.7 Gold változatára már készítünk teljesen lefordított nyelvifájlt. Reményeim szerint a végleges változatra nem kell már nagyon sokat várni, de a pontos megjelenésről nem tudjuk még tájékoztatni
Amennyiben a szoftver felkeltette az érdeklődését úgy szívesen látjuk ügyfeleink között.
Üdv
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.