Teljes verzió megtekintése : Tulajdonosi licensz
Lehet még tulajdonosi lcenszet vásárolni? :confused:
A honlapon a megrendelésnél nekem csak a lizingelt licensz jelenik meg. :(
Jelenleg technikai okok miatt még nem lehet de hamarosan ismét lesz
nekem olyan kérdésem lenne, hogy a vbulletin.com-on mennyire naprakész a magyar nyelvi csomag? mert ha kb februárig nem lehet Önöknél tulajdonosi licenszet venni, akkor ott fogom megvenni.
Válaszát előre is köszönöm
A vBulletin.com oldalán található nyelvi fájl a 3.6.8 változatra készült. Tudni kell róla, hogy az adminisztrációs felület nincs lefordítva, nem frissítjük minden vBulletin változat megjelenése esetén.
Remélhetően nem kell februárig várni hogy itt is elérhető legyen a tulajdonos licenc.
Köszönöm a választ!
Akkor várok!
Köszönöm a türelmét, és ha bármilyen további kérdése lenne, szívesen állok rendelkezésére.
még 1 kérdés, bár nem egészen ehhez tartozik! magyar hack oldal mikor lesz?
és amit elfelejtettem: az ára mennyi lesz nagyjából? 40ezer környékén, vagy 33ezer?
Nem valószínű, hogy 35 ezer forint fölött lesz, de inkább az eddigi árszint az ami várható
Jó. a lényeg, hogy ne nagyon legyen drágább!
csak paypal-lal lehet fizetni?
Fizetés Paypalal vagy banki átutalással lehetséges, előreláthatóan ez nem fog változni.
Üdv!
Jól látom, hogy van újra tulajdonosi licensz? :) akkor már csak a pénz hiányzik :(
Üdv!
Én személy szerint sokallom ezt a 40e forintot, miközben a külföldi oldalon 160 USD-ért kinálják a fórummotort ami átszámítva kb. 27500ft-nak felel meg.
Kicsit lehuzásnak tartom h itt nálunk ennyiért lehet megvásárolni, de sajnos ez Magyarország.
dtommy79
2008-01-06, 10:35
Üdv!
Én személy szerint sokallom ezt a 40e forintot, miközben a külföldi oldalon 160 USD-ért kinálják a fórummotort ami átszámítva kb. 27500ft-nak felel meg.
Kicsit lehuzásnak tartom h itt nálunk ennyiért lehet megvásárolni, de sajnos ez Magyarország.
188 a vége ha az áfát (VAT) is belekalkulálod, de még azzal is olcsóbb. De azért ne felejtsd el, hogy a fordítással is bajlódnia kell a hazai supportnak.
Mint ahogy azt dtommy79 is írta a $160 ár az nettó ár. Erre még rájön 20% ÁFA. Így a végösszeg 160+32=192
A fenti $ 192 beszoroztuk egy átlagárfolyammal így lett a jelenlegi ár kialakítva.
Volt olyan korábbi helyzet amikor az átlagár miatt kevesebb forintot kaptunk mint az adott napi árfolyamon kellett volna.
Esetleg valami akció nem lesz mostanában a tulajdonosi licenszhez? :D
Ebben a kérdésben nem vagyok kompetens, én csak annyit mondhatok, hogy én nem tudok róla.
ajajj.. elvileg én vettem egyet 3 napja (01.07).. még aznap át is utaltam.. nálam minden működött, csak azóta nem kaptam róla még semmit..(a visszaigazóló mailen kívül)
Hogyan történt az átutalás?
Ebankon keresztül utaltam (most ellenőriztem), még aznap 2008.01.07 el is ment (ez általában egy órán belül teljesül). A mail címemben szerepel az itteni nickem is..
(az utolsó 3 "új válasz" mail sem érkezett meg a hozzászólásokról, bár fel vagyok iratkozva)
Félreértés ne essék, nem alkalmatlankodni akarok, csak jelezni szeretném. Előtte is 4-5 óra késéssel érkeztek meg a levelek.
Hogyan történt az átutalás?
update: most kaptam meg a téma értesítést erről a hozzászólásról (egészen pontosan 10:06-kor)
így visszavonom, hogy nem küld..
Értesíteni fogom Stevet is a kérdéséről és ő válaszolni fog. Tudomásom szerint amíg a bankja nem értesíti hogy az átutalás megtörtént addig nem áll módjában továbblépni.
oks, köszi, várom.. most már 1-2 nap nem oszt, nem szoroz.. a pénz meg már tuti ott van..
A támogatási jegyét megkaptuk és válaszoltunk rá kérem, adja meg az ott kért adatokat mivel Steve eddig nem értesült semmilyen átutalásról.
Köszönöm. Várom a fejleményeket.. Sajnos már 10 nap telt el a vásárlás óta.
dtommy79
2008-01-17, 11:36
Sajnos ez attól is függ, hogy a címzett bankja hogyan dolgozik. És ha még egy hétvége is közbe ékelődik ....
Hétfőn vettem egy újabb licenszt és ráadásul paypallel fizettem ami elvileg gyorsabb megoldás és még én sem kaptam választ. Türelem meg lesz ... :)
Meg akarom rendelni a vbullentin forumot, megis kaptam a mailt, de egy dolgot nem értek, van a számlatulajdonos neve, számlaszám és alatta egy GIRO és utána sok szám, azt mire kell haszálni? illetve hova kell irni?
Köszönöm. Várom a fejleményeket.. Sajnos már 10 nap telt el a vásárlás óta.
A licensz adatokat elküldtük, elnézést kérek a várakozásért. Érthetetlen módon a bank csak most erősítette meg az átutalás tényét. Köszönjük szépen, hogy a vBulletint választotta.
Sajnos ez attól is függ, hogy a címzett bankja hogyan dolgozik. És ha még egy hétvége is közbe ékelődik ....
Hétfőn vettem egy újabb licenszt és ráadásul paypallel fizettem ami elvileg gyorsabb megoldás és még én sem kaptam választ. Türelem meg lesz ... :)
Köszönjük szépen, licensz adatok elküldve!
Meg akarom rendelni a vbullentin forumot, megis kaptam a mailt, de egy dolgot nem értek, van a számlatulajdonos neve, számlaszám és alatta egy GIRO és utána sok szám, azt mire kell haszálni? illetve hova kell irni?
A GIRO-t csak nem forint átutalásnál kel használni (ha jól tudom) :)
Köszönöm a választ, ma akkor utalom a összeget.
kérdésem még az lenne hogy ez a kb menny idő mire utalástól számitva megkapom a licensz-t? 1 hete utaltam el CIB bankból a összeget, de még nem kaptam semilyen e-mailt.
Szia!
Hatalmas problémám van.
1 héten belül lejár a lizing időtartam. Tulajdonosra szeretném cserélni, ám nincs PayPal-om. Megrendeltem átutalással, azt tudom teljesíteni akár 5 percen belül, de a paypal-os fizetést nem.
(én is idegbeteg voltam, amikor 2 kártyát is letiltottam hitelesítés helyet, kb. 2 hónapja írtam nekik, azóta sem jött válasz, ennyi idő alatt egy új kártáyt sem tudnék csináltatni, ez a fizetés mód tuti kilőve)
Előre is köszi.
Szia!
Meg a mai nap folyaman - valoszinu - este megkereslek, athidalo megoldas van ideiglenesen. Koszonom szepen a megertesed.
Írtam egy levelet a megrendelésen feltüntetett e-mail címre kérem, olvassa el.
Köszönöm, megkaptam. Már oda is érhetett. Ha nem is, még ma biztosan oda fog.
Még nem érkezett meg de ahogy érkezik értesítem.
Az átutalás megérkezett, a licencet érvénysítettem.
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.