Teljes verzió megtekintése : vB frissítése
Sziasztok!
Ha frissíteni akarom a vBulletin-emet, akkor le kell töltenem az egész csomagot és úgy fel FTP-n, vagy van más lehetőség is, mint például csak update csomag?
Üdv.
Szia!
Teljes frissítéshez az egész csomagot le kell tölteni (a képeket el lehet hagyni, erre van is lehetőség a letöltésnél), és azt feltölteni. Minden verziófrissítésnél rengeteg fájl változik meg és lesz korrigálva, ezért mindig a teljes frissítés ajánlott.
A legújabb, 3.6.7-es verzióra már csak azért is érdemes frissíteni, mert az lesz a minimum követelmény a további Jelsoft / vBulletin termékek telepítéséhez és használatához, mint például a vBulletin blog.
Ha 3.6.x verziót használsz, és nem tudsz / nincs időd még teljes frissítést csinálni, akkor az itt megtalálható plugint (http://forum.vbulletin-hungary.com/showpost.php?p=547&postcount=2) tudod alkalmazni a biztonságos működés érdekében.
Üdvözlettel
Hengelhoffer
2008-05-11, 10:35
Sziasztok!
Afórumot 3.5.4-->3.6.5 upgrade elött lemenetettem, és szerettem volna beüzemelni localhoston. Sajnos mindenféle adatbázis hibák miatt ez nem jött összze, bár a fórum elindult. Mindenféle krix-krax jelent meg a normális betük helyett, és a fórum felépítése sem volt megfelelő. Az adatbázist egy az egyben feltöltöttem a localhostra.
Felinstalláltam egy új 3.6.5. Ez elindult simán, minden működiik, de a hosszú űőí karakterek helyén kérdőjel van.Ebben szeretnék segítséget kérni, ill ha van leírás a localhostra történő másolás trükjeiről.
Hengelhoffer
2008-05-11, 10:56
A karakterkódolási mizériáva kapcsolatban találtam más hozzászólást.
A karakterkódolási mizériáva kapcsolatban találtam más hozzászólást.
Sikerült megoldani a problémát? Szívesen megnézem, mi lehet a probléma, bár ha a 3.5.4 karatkerkódolása rendben volt, akkor a frissítésnek is tökéletesen kellene futnia.
Hengelhoffer
2008-05-12, 18:43
Sikerült megoldani a problémát? Szívesen megnézem, mi lehet a probléma, bár ha a 3.5.4 karatkerkódolása rendben volt, akkor a frissítésnek is tökéletesen kellene futnia.
Sajnos a 3.5.4 egy az egyben importálása localhostra nem sikerüllt. a fórum használhatatlan, majd még cicózok vele.
A friss telepítésnél az Ő és Ű betük helyén ? jel áll a hozzászólásoknál, és a fórum feliratain, szövegein. Próbáltam az adatbázisban kijavítani a Hsz. szövegét, ami sikerült is, de a fórumban továbbra is ? jel látható. Próbálkoztam az adatbázis kódalapját változtatgatni, de ez sem működik. A ? jelek minden esetben megmaradtak.
A kérdőjelek általában hibás szerverbeállítás miatt fordulhatnak elő. Amennyiben root hozzáféréssel rendelkezik, el kell végezni a szükséges konfigurációs beállításokat, ezek a beállítások változhatnak a telepített összetevőktől vagy a sajátgépre telepített csomagtól függően.
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.