Teljes verzió megtekintése : Hosszú Ő helyett kérdőjel és más kérdés
Hello! A gondom a következő 3.6.5 vbulletin és a hosszú ő és ű betűk helyett kérdőjeleket mutat a menükben fejlécekben stb...
A másik kérdésem hogy hogyan tudom azt beállítani hogy a tagok neve a hozzászólások mellett legyen és ne fölötte?
Segítséget előre is köszönöm!
Karakterkódolás
Gondolom, hogy a karakter megjelenítési hiba új hozzászólás esetén nem jelentkezik, amennyiben így van, a fent említett hiba, sajnos azért jelentkezik, mert a telepítés során, a vBulletin ISO-8859-2 kódolású telepítő fájlokat, nem rendesen olvasta be a szerver.
Ez a probléma a telepítésnél beolvasott, néhány kifejezést érint, ezeket az adatbázisban, a megfelelő értékre kell átírni. Tagok neve hozzászólás mellett legyen:
Admin KP => vBulletin beállítások => Stílus & Nyelvi beállítások => Függőleges postbit sablon használata IGEN –re kell állítani.
Amennyiben ezt a beállítás választja, figyeljen arra, hogy az esetleg már meglévő sablonmódosításokat, amit a postbit sablonon végzett, azokat át kell vezetni a postbit_legacy sablonra is, valamint a jövőbeni sablonmódosításoknál is a postbit_legacy sablont kell módosítani.
Köszönöm a gyors választ!
A hiba a hozzászólásokban nem jelentkezik. Hol/hogyan tudom az adatbázisban a hibás kifejezéseket javítani? Kezdő vagyok és szeretnék mindent tudni. :D
Karakterkódolás
Gondolom, hogy a karakter megjelenítési hiba új hozzászólás esetén nem jelentkezik, amennyiben így van, a fent említett hiba, sajnos azért jelentkezik, mert a telepítés során, a vBulletin ISO-8859-2 kódolású telepítő fájlokat, nem rendesen olvasta be a szerver.
Ez a probléma a telepítésnél beolvasott, néhány kifejezést érint, ezeket az adatbázisban, a megfelelő értékre kell átírni. Tagok neve hozzászólás mellett legyen:
Admin KP => vBulletin beállítások => Stílus & Nyelvi beállítások => Függőleges postbit sablon használata IGEN –re kell állítani.
Amennyiben ezt a beállítás választja, figyeljen arra, hogy az esetleg már meglévő sablonmódosításokat, amit a postbit sablonon végzett, azokat át kell vezetni a postbit_legacy sablonra is, valamint a jövőbeni sablonmódosításoknál is a postbit_legacy sablont kell módosítani.
Kérem, írjon egy támogatási jegyet, amiben phpMyAdmin és Admin KP hozzáférést biztosít, így meg tudjuk nézni a hiba konkrét okát.
Támogatás központ:
http://www.vbulletin-hungary.com/support.php
Köszönettel,
ZoltanN
Hengelhoffer
2008-05-11, 10:58
Sajnos nekem is gondom van a karakterkódolással. ez a probléma a hozzászólásoknál s fentáll. Van erre valami módszer?
A másik témában válaszoltam a kérdésre (illetve kérdeztem, hogy fenn áll-e még a probléma). Kérem probléma esetén csak egy témában, lehetőleg új téma nyitásával jelezze azt nekünk, régi témákhoz való hozzászólások esetén nem mindig lesz világos a probléma és elkerülheti a figyelmünket.
Köszönettel
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.