PDA

Teljes verzió megtekintése : vBulletin Blog System

Scooby Doo
2007-02-21, 18:50
Sziasztok,

Nem rég írtam Steve F-nek egy privátot és vB Blog rendszer után érdeklődtem.
Ő ezt ajánlotta nekem, olyant akartam ami az egyik oldalon található. Blog LINK (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=134497&highlight=blog)

Közben keresgélten én is... és rábukkantam a vBlogetin nevezetű rendszerre. Erről mit kell tudni, ingyenes? A vBulletin licenszel rendelkezők ingyen használhatják? Ha igen akkor honnan lehet letölteni?

A válaszokat előre is köszönöm.

SD!

Steve F
2007-02-21, 19:49
Szia,

A vBlogetin az egy nem hivatalos vBulletin blog add-on. Az oldalukról kiderül, hogy két évre 50 dollár a licenszük ára. Elég furcsa árazási rendszerük van, 4 évre 150 dollár :confused:

Ugyancsak, a blog szoftverük még béta állapotban van, szóval így is úgy is saját felelősségedre vedd meg. A link amit priviben ajánlottam ingyenesen letölthető a hivatalos vBulletin hack oldalról. :)

Üdv

Scooby Doo
2007-02-21, 19:58
Szia,

A vBlogetin az egy nem hivatalos vBulletin blog add-on. Az oldalukról kiderül, hogy két évre 50 dollár a licenszük ára. Elég furcsa árazási rendszerük van, 4 évre 150 dollár :confused:

Ugyancsak, a blog szoftverük még béta állapotban van, szóval így is úgy is saját felelősségedre vedd meg. A link amit priviben ajánlottam ingyenesen letölthető a hivatalos vBulletin hack oldalról. :)

Üdv

Szia...

Köszönöm a segítséget. Amit ajánlottál éppen most próbálom ki itthon. Felraktam egy testz vB rendszert ideiglenesen (azon szoktam próbálgatni)... Letesztelem és valószínűleg fel is telepítem azt amit ajánlottál. :)

SD!

pret
2007-12-19, 18:43
Én is kipróbáltam az említett vblogetin rendszert és eelég rossz tapasztalotm van. Sajnos elég bug-os és a vége a kikapcsolás lett mivel elég nagy hibát okozott miáltal a forum elérhetelen lett. :mad:
Pl.: egy fájl amit keresett az változó helyett stringnek volt irva BLOG_INCLUDES, ez valami változó de mivel a php-ben nem változó hanem string, így a büdös életben nem fog működni csak ha átírod az egész részt...