PDA

Teljes verzió megtekintése : Tag profil mezők - url hozzáadása

cs2hu
2006-12-30, 19:48
Üdv!

Próbáltam olyan Tag profil mezőt hozzáadni mint ADMIN, amit én állítanék be, tehát ő nem tudja szerkeszteni, viszont URL-t tartalmazna. A mezőt sikeresen felvettem, működik látszik mint szöveg, de ez nem elég.

A HTML és a VBCODE alapú linkek nem működnek, nem jeleníti meg mint link, csak mint szöveg, látszik a HTML és a VBCODE is. Mi a módja, hogy a tagoknak adjak egy olyan mezőt, ami kattintható? Hogy tudom megcsinálni?

Köszönöm, BUÉK! ;)

Steve F
2007-01-01, 17:19
BUÉK :)

Ehhez a vBulletin forráskódot kellene változtatni elméletben. Nagyon szívesen megnézem a vbulletin.org oldalt (a következő napokban), és jelzem / elküldöm, ha találok valami hasznosat.

cs2hu
2007-01-02, 13:58

Ehhez a vBulletin forráskódot kellene változtatni elméletben. Nagyon szívesen megnézem a vbulletin.org oldalt (a következő napokban), és jelzem / elküldöm, ha találok valami hasznosat.

thx, várom, szerintem nem csak nekem van ilyen igényem a világon, így biztos lehet rá valami már kész megoldás, csak meg kellene találni

cs2hu
2007-04-04, 21:30

Üdvözlet, már 4 hónap eltelt... esetleg sikerült valami hasznosat találni?! ;)

Steve F
2007-04-05, 18:24
Üdvözlet, a kódot anno elküldtem emailben, a regisztrált email címre. A támogatási email címünkről írt emailek domainje a vbulletin-hungary.com, ajánlott rendszeresen allenőrizni az antivírus / spam filterbe helyezett emaileket is.

A kódot előkeresem ismét és átküldöm megint asap :) Elnézést a fennakadásért, gondoltam, hogy minden rendben, ha 4 hónapig nem volt visszajelzés ;)

cs2hu
2007-04-11, 02:51
Üdv,

még mindig nem érkezett meg az a nagyon várt levél. Kérnék ebbe a fórumba egy hozzászólást, hogy mikor lett küldve, mert a leveleim elérhetőek visszamenőleg is, de nem érkezett meg. És ez a domain is hozzá van adva a spawn filterhez, hogy mindenképp engedje be.
Szóval valami más oka lehet, hogy nem kaptam meg sajnos.

Köszönöm előre is.

Steve F
2007-04-12, 14:54
Az első email még januárban lett elküldve a regisztrált email címre, a másik pedig egy pár napja, a steve.fuzessy at vbulletin-hungary.com címről.

A biztonság kedvéért csatolom ehhez a témához a plugint, remélem segítségre lesz. A plugin angol nyelvű, ha bármi módosításra vagy segítségre lenne szükség, akkor nagyon szívesen segítek.

cs2hu
2007-04-13, 12:53
Köszönöm! :)