Teljes verzió megtekintése : Árképzés + vb.hu elonyei
Szeretném megkérdezni, hogy mikor tervezitek a visszaesett dollár árfolyamra történő visszaállást :) mert ugye a 160$ (32.960 HUF) != 39.000 HUF
További kérdésem, hogy mi az előnye számunkra szerinted annak, ha nálad hosszabbítjuk meg a license szerződést.
Szia Kika :)
A vBulletin ára nálunk indulástól ugyanaz, az első hónapok bevezető ajánlatától eltekintve (akkor egy tulajdonos licensz 33.500 Ft volt). Azóta mindig is 39.900 Ft volt, még akkor is, amikor a forint zuhanórepülésben volt! Az átváltás egységesen 212 forint indulás óta, ami egy viszonylagos középárfolyamot követ. Alkalmanként ez előnyökkel járhat, mint például két-három hónapja, mikor a dollár a 230-240+-es régióban járt, néha pedig pár száz forintos ráadással mint például most, amikor a dollár 200-205 forint körül jár. Terveinkben szerepel egy árfolyammozgást jobban követő rendszer kiépítése, azonban a termék viszonylagos újkeletűsége miatt a magyar piacon a fix árat választottuk egy időre.
A 160 dollár az csak az alap a vbulletin.com oldalon is egyébként, erre rákerül az ÁFA. Így jön ki a 39.900 Ft, ami már tartalmazza az ÁFA-t. :)
A nálunk való hosszabításnak az előnye, hogy az angol nyelvi fájl mellett a magyar nyelvi verziókat is letöltheted (magázós és tegezős) és használhatod, frissítve minden új verzióval. Továbbra is lesz hozzáférésed a vbulletin.com és .org fórumaihoz, mint ügyfélnek, onnét letölthetsz anyagokat stb. Támogatást magyarul adunk, de ha kell angolul is :)
Ha bármi más kérdésed lenne kérlek írjál, szívesen válaszolunk.
Azt hallottam, hogy amennyiben a magyar oldalon vasarol az ugyfel, akkor kizarolag hozzatok lehet fordulni support ugyekben, max rajtatok keresztul lehet elerni a vbulletin.com-os supportot, mert ti kerdezhettek toluk, de a toletek vasarlo ugyfel nem. (ami persze jogos, hiszen a haszon nalatok realizalodik) Ez valoban igy van?
Elsődleges support valóban az oldalunkon keresztül történik (a ticket-rendszeren vagy a fórumon), magyarul. Eddig még nem fordult elő, hogy valamit meg kellett, hogy kérdezzünk a .com stafftól, évek óta vBulletin fanek vagyunk. Egyébként support-ot a .com ügyfeleinek is biztosítunk ettől függetlenül, hiszen minden licensszel rendelkező ügyfélnek ugyanúgy adunk támogatást a fórumunkon, bármelyik oldalon vásárolták a licenszet.
Ennek még nem néztem utána, inkább megkérdezlek Téged, ha már Te vagy a hivatalos magyarorszagi viszontelado: Ha veszek egy végleges licenszt, akkor hogy néz ki a frissítés a következő években. Gondolom az első év benne van az árban, és utána van valami éves díj. Mekkora ez a díj?
Tulajdonos licensszel valóban egy évig lesz hozzáférésed a frissítésekhez és az ügyfél oldalakhoz. A fórumon ezután is kapsz támogatást, és onnét le is tölthetsz kiegészítőket.
Az egy év letelte után csak az új verziók letöltéséhez érdemes meghosszabbítani a "hozzáférést", ezt nem kötelező az egy év lejártakor megtenni. Tehát például várhatsz egy számottevően új verzió megjelenéséig pld vB4.0, és akkor hosszabbítani (bár biztonsági szempontból minden új verzió fontos!). Ez a hozzáférés jelenleg 6400 Ft egy évre.
L.György
2006-12-11, 22:47
Szevasz Steve F!
Eddig Invision fórumot használtam, de a licencelési módosítás miatt lehet hogy váltok.
Viszont fontos egy képtár modul is a fórumhoz. Van-e ilyen a vBulletin-hez? Vagy csak összekapcsolni lehet külső képtárral?
Kedves György!
A vBulletin jelenleg nem tartalmaz beépített képtárat, ami azt jelenti, hogy külső megoldásokkal kell összekapcsolni. Jómagam pld a photopost vbadvanced verzióját használom, amit kb 2 perc alatt lehet telepíteni és konfigurálni.
Érdemes körlülnézni a www.vbulletin.org (http://www.vbulletin.org) oldalon is, ahol a vBulletin hivatalos "hack"-ei és hasznos programok, kiegészítők találhatóak és letölthetőek ingyenesen a licensszel rendelkező ügyfeleknek.
Ha bármi más kérdésed lenne kérlek írjál, szívesen válaszolunk.
Üdv
L.György
2006-12-12, 16:00
Köszönöm!
A vbulletin.org-ot már néztem, de sokra nem jutottam pont azért mert licenc kell a teljes hozzáféréshez.
Azt viszont megtudtam belőle hogy van shoutbox ami szintén fontos :)
Köszönöm!
A vbulletin.org-ot már néztem, de sokra nem jutottam pont azért mert licenc kell a teljes hozzáféréshez.
Azt viszont megtudtam belőle hogy van shoutbox ami szintén fontos :)
Még ajánlani tudnám a VB IMAGE HOST-kiegészítőt
itt élőben is megnézheted
http://www.freesitefanklub.com/forum/vbimghost.php?do=userlist
Ehez 100%-os magyarosítás is létezik.
Kérek mindenkit, hogy a módisítások fordításával várjuk meg a hivatalos hack oldal indulását.
Köszönöm
L.György
2007-01-19, 23:10
Még ajánlani tudnám a VB IMAGE HOST-kiegészítőt
itt élőben is megnézheted
Köszönöm!
Néztem elég sok variációt és a photopost vbgallery mellett döntöttem.
Ez lényegében olyan jól illeszkedik a fórumba mint a gallery az IPB alatt.
Aztán önszörgalomból lefordítjuk a tagsággal :)
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.