PDA

Teljes verzió megtekintése : Felhasználói megszegések - rendszer!

Scooby Doo
2006-09-30, 12:17
Tiszteletem!

Lenne egy olyan kérdésem, remélem tud valaki segíteni!
Éppen ezt az új figyelmeztető rendszert tesztelem, amikor sárga / piros, illetve pontozni lehet a usereket! :)
Az lenne a kérdésem, ha valakinek adok egy figyelmeztetést, akár pont vagy lapot, azt vissza lehet vonni valahogy? Találtam egy olyant, hogy "Reversed" vagyis visszafordítás! De ha nézem a profilját annak a tagnak akinek adtam a figyelmeztetést még mindig megtalálható ott! :)

A beállíiását megtaláltam! ADMIN CP / User Infractions

Előre is köszönöm a segítséget! (Remélem érthetően írtam le.)

Scooby Doo
2006-09-30, 12:45
A beállíiását megtaláltam! ADMIN CP / User Infractions

Közben rájöttem én is, azért köszönöm! :)
A kérdésemre a válasz!

ADMIN CP / User Infractions / Wiev Infractions - itt törölhető a figyelmeztetés! :)

Viszont egy másik kérdés, amire nem találom a megoldást!
Ha jól értelmeztem, be lehet állítani, hogy ha egy tag eléri az általam megszabot pontot, mondjuk (20), akkor helyezze át egy másik csoportba! Ezt beállítottam a "User Infraction Groups"-nál, de mint ha nem működne vagyis nem érvényesül rá a csoport-ra kiadott jogok. Vagy lehet rosszul csináltam?

ZoltanN
2006-09-30, 16:54
A figyelmeztetés visszavonható, a tag profilból is => Figyelmeztetések a listán azt, amelyiket vissza akarja vonni, rákattint az Olvas feliratra, de az adott hozzászólásban a sárga/piros lapra kattintva is.

Scooby Doo
2006-09-30, 17:59
Értem, köszönöm szépen a gyors választ! :)
És ilyenkor a profiljából is eltűnik a figyelmeztetés? Mert ahogy néztem, kipróbáltam és ott maradt. Igaz átíródott "Reversed"-re!

ZoltanN
2006-10-06, 09:53
Kedves Scooby Doo

A ”Reversed” Visszavonva megjegyzés az ott marad de, a sima felhasználók ezt nem látják. Viszont így a fórum vezetői nyomon követhetik ki mikor miért részsült figyelmeztetésbe, illetve azt miért vonták vissza.

Scooby Doo
2006-10-06, 10:02
Köszönöm szépen!
Volt egy kis időm és egy kicsit leteszteltem én is, és most már teljesen ki ismertem ezt új figyelmeztető rendszert! Nagyon tetszik és ötletes! A héten le is fordítottam magyarra! Remélem nem kell majd használni!

ZoltanN
2006-10-08, 08:07
Mivel a rendszer kétféle figyelmeztetést ismer, a pontnélkülit és az, amikor a felhasználónak pontot is adnak, így az első figyelemfelhívásra is használható (nem büntető jelleggel).
A második, pedig amikor a többszöri figyelmeztetés ellenére sem hajlandó a szabályzatot betartani.

Ez csak Öntől függ, hogy a szabályzatában hogyan építi be, vagy a tagságával hogyan közli.