Teljes verzió megtekintése : Fordítási problémák
Hirtelen egy pár probléma ami nekem feltűnt:
Dátumok rosszul vannak használva. Pl. olyan hogy 05-12-29 dátum nincs a magyar nyelvben, helyette van 2005. 12. 29. Ennek orvoslására a nyelvi fájlban így kell a Dátum felülírása opciót állítani: %Y. %m. %d.
Születésnapnál: %m. %d.
KezelőPult. Ez helyesen Kezelőpult, nincs szó közepén nagy betű.
Expressz, eredetileg Quick Links. Nekem az Expressz szóról a gyorsvonat jut eszembe ;) Én Gyors linkek-nek fordítanám.
Pofi. Ezen sokat gondolkoztam mi lehet, lehet hogy csak nekem probléma, de még sehol nem láttam lefordítva a smiley szót :rolleyes:
Hirtelen egy pár probléma ami nekem feltűnt:
Dátumok rosszul vannak használva. Pl. olyan hogy 05-12-29 dátum nincs a magyar nyelvben, helyette van 2005. 12. 29. Ennek orvoslására a nyelvi fájlban így kell a Dátum felülírása opciót állítani: %Y. %m. %d.
Születésnapnál: %m. %d.
KezelőPult. Ez helyesen Kezelőpult, nincs szó közepén nagy betű.Köszönjük, javítjuk a fordítást.
Expressz, eredetileg Quick Links. Nekem az Expressz szóról a gyorsvonat jut eszembe ;) Én Gyors linkek-nek fordítanám.
Pofi. Ezen sokat gondolkoztam mi lehet, lehet hogy csak nekem probléma, de még sehol nem láttam lefordítva a smiley szót :rolleyes: .A pofin mi is sokat gondolkoztunk :p talán nem szerencsés fordítása a smiley-nak, de szerintem még mindig jobb mint egy angol szó.
Az Expressz megint nézőpomnt kérdése, kinek a vonat kinek az újság, kinek az expressz elérhető linkek jutnak eszébe :)
Köszönjük szépen az észrevételeket.
Szia! Van egy, már legalább 1 órás vBulletin"ünk" telepítve, de kérdőjelet tesz minden hosszú ő betű helyére. Ez valami beállítás hiba? Mert (bár van még mit tanulni) , de nem találtam ilyet az adminon. (nem tom jó helyre irtam e, de lehetetlen erre a témára rákeresni)
Szia! Van egy, már legalább 1 órás vBulletin"ünk" telepítve, de kérdőjelet tesz minden hosszú ő betű helyére. Ez valami beállítás hiba? Mert (bár van még mit tanulni) , de nem találtam ilyet az adminon. (nem tom jó helyre irtam e, de lehetetlen erre a témára rákeresni)
Szia! :)
Légyszíves nyissál egy támogatási jegyet az Ügyfelek oldalról (http://members.vbulletin-hungary.com/membersupport_contactform.php) a fórum elérhetőségét megadva, és szívesen megnézem.
Szia!
Köszönöm a gyors választ, elküldtem a jegyet.
Szia!
Köszönöm a gyors választ, elküldtem a jegyet.
Köszönöm, azóta elküldtem a választ is :)
Szia!
Nem fogok már hisztizni, a második ticket úgy néz ki érvényét veszti. Valószinűleg a db ezen részét is csak bizonyos időközönként frissíti a vb, mert ahol kijavítottam ott most működik (kb.2 óra kellett). Ha a harmónika meg adminból állítható akkor lehet, hogy csak mi nem állítottuk be. Ha nem, akkor arra a részére fenntartom.
Minden esetre köszönöm a készséget. Tényleg jó a támogatás fórumhoz..
Kellemes hétvégét! :)
Szia!
Nem fogok már hisztizni, a második ticket úgy néz ki érvényét veszti. Valószinűleg a db ezen részét is csak bizonyos időközönként frissíti a vb, mert ahol kijavítottam ott most működik (kb.2 óra kellett). Ha a harmónika meg adminból állítható akkor lehet, hogy csak mi nem állítottuk be. Ha nem, akkor arra a részére fenntartom.
Minden esetre köszönöm a készséget. Tényleg jó a támogatás fórumhoz..
Kellemes hétvégét! :)
Szia!
Örülök, hogy rendben lesz a kódolás így. :) A "harmónika" csak úgy fog működni, ha az összecsukandó fórumok al-fórumok, tehát van felmenő fórumuk. A fórum rendszerezőben nézzétek meg, hogy minden fórumot a megfelelő helyre raktatok be, és a megfelelő felmenő fórum alatt helyezkedik el.
Ha bármi segítség kell ehhez, akkor szívesen megnézem, nektek is jó hétvégét, hosszú hétvége :)
Üdv
dtommy79
2007-07-30, 21:44
Csak egy apró dolog, de nekem azonnal szemet szúrt. A magyar magázóban a 'Kifejezés típus: Általános' Csatlakozott-nál van egy extra kettőspont. A 16 lapnál a közepe felé találod meg a szót.
dtommy79
2007-10-19, 20:13
Hiba a Tagcsoportok -> Tagcsoport rendszerező -> Tagjegyzet jogosultságok ->
Tagjegyzetet íthat magáról
dtommy79
2008-04-10, 07:29
Üdv,
Találtam mégegy kis elírást a "vBulletin beállítások"-ban:
setting_ votechange_ title :
Témeértékelés megváltoztatása
Köszönöm, a 3.6.9-ben már javítom
dtommy79
2008-04-12, 19:28
Egy újat találtam:
A jogosultságokban: can_ post_ user_ notes_ about_ self
Tagjegyzetet íthat magáról
Ha lehetne egy megjegyzésem:
a 3.7.0-ába ezt a jeleket hol tudom átírni mondjuk cimkének? mert az szerintem találóbb lenne rá
Köszönöm
Mit kellene pontosan átírni?
Egyébként a vBulletin Nyelvek & Kifejezések részben kell átírni. Rá lehet keresni az adott kifejezésre a Keresés a kifejezésekben hivatkozásra kattintva.
ami az angol verzióba "tag" az szerintem magyarba jobban hangzana "cimke"-ként, nem pedig jelként
Igen, ezt is javítom szerintem, köszönöm szépen a kiigazítást!:)
én is köszönöm!
Körülbelül mikor lesz elérhető a frissített nyelvi csomag?
nem probléma csak egy apró kérdés: mi az hogy kamuskodik? meg mit is csinál ilyenkor az admin?
A frissített fordítás (remélem semmit nem hagytam ki belőle) a 3.7.1-el letölthető.
nem probléma csak egy apró kérdés: mi az hogy kamuskodik? meg mit is csinál ilyenkor az admin?
és akkor ez mi is pontosan?
Foglalkozik-ra javítva. Köszönöm az észrevételt :)
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.