PDA

Teljes verzió megtekintése : Hogy tudok átregisztrálni az angol oldalra?

cs2hu
2006-07-19, 21:52
Hogy tudok átregisztrálni az angol oldalra?

Az angol oldalon számtalan kiegészítés van, nem hinném, hogy a magyarok ezt a nagy iromot tartani tudnák, mármint mint fordítási sebesség/tesztelésben...

Köszi, várom a választ.

Webmaster

Steve F
2006-07-19, 22:47
Üdv,

Milyen értelemben szeretnél átregisztrálni az angol oldalra? Az angol oldalról (ha a fórumra gondolsz) a mi ügyfeleink is szabadon letölthetnek bármi kiegészítőt, csak ugyanazzal az emial címmel kell regisztrálni mint amit itt használnak. Számos ügyfelünk ezt a módszert alkalmazza, a vbulletin.org oldalon is.

Az iramot eddig jól tartottuk, a 3.5 sorozat újabb verzióit ugyanaznap jelentettük meg mint az angol oldal teljes fordítással. Ugyanez a helyzet az új, 3.6 verzióval, amikor a végleges, stabil verzió megjelenik azt mi is megjelentetjük teljes eléréssel ügyfeleink számára.

Ha valami extrát szeretnél látni az oldalunkon például a fórumon, nagyon szívesen vennénk ha azt konkrétan leírnád, nekünk is érdekünk, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek.

Köszönettel

cs2hu
2006-07-20, 00:53
Konkrétan az a bajom, hogy ezzel az email címmel regisztráltam, de NEM MŰKÖDIK az angol és a többi oldal, azt írja, hogy nincs jogosultságom. Szóval ha működne, akkor nem írtam volna...

Mit lehet tenni, hogy kiderüljön, mi a baj? Ez nem automatikus?
Még ezen az oldalon sem tudok letölteni dolgokat... pedig a hitelkártyáról már levonták a pénzt...

Steve F
2006-07-20, 09:10
Az Ügyfél oldalakról a szoftver-csomag minden további nélkül letölthető.

Ahogy azt a támogatási jegyrendszeren feltett kérdésére már megírtam, az anyacég szerverén technikai problémák adódtak, ezért az ügyfelek szinkronizációja átmenetileg rövid időre szünetelt. A frissítés megtörtént, és mindegyik oldalon (.hu, .com és .org) igénybe veheti a szolgáltatásokat. Köszönjük szépen a türelmét, kérem jelezze ha bármiben segítségére lehetünk.