Teljes verzió megtekintése : Licence átmozgatás
Tom Alien
2006-05-12, 17:41
Tisztelt vbulletin.hu!
Nekem angol nyelvű licence-em van a vbulletin.com-on. Ezt szeretném átmozgatni a vbulletin.hu-ra. Mi a teendőm?
Tisztelettel,
Tom Alien
Kedves Tom Alien!
Licensze átmozgatásához (ha azt 2006. február 6. előtt vásárolta) csak egy support ticket-et kell nyitnia a vbulletin.com oldalán vagy a mi oldalunkon a licensz adataival és az igény megjelölésével.
Az átmozgatás után a letöltés csak a vb.hu oldaláról lesz elérhető, magyar nyelvi fájlokkal. Természetesen az angol nyelvi fájl is elérhető lesz, illetve jelenleg is elérhető oldalunkról. Támogatást itt magyarul biztosítunk a támogatási jegyrendszeren keresztül, amit valószínűleg ismer már a vb.com oldaláról. A fórumokon is magyarul adunk támogatást, de kérdéseit a vb.com fórumain továbbra is felteheti -angolul-.
Remélem segítségére voltam és hamarosan Ügyfeleink között köszönthetjük,
Üdvözlettel
Tom Alien
2006-05-13, 10:24
Kedves Tom Alien!
Licensze átmozgatásához (ha azt 2006. február 6. előtt vásárolta) csak egy support ticket-et kell nyitnia a vbulletin.com oldalán vagy a mi oldalunkon a licensz adataival és az igény megjelölésével.
Az átmozgatás után a letöltés csak a vb.hu oldaláról lesz elérhető, magyar nyelvi fájlokkal. Természetesen az angol nyelvi fájl is elérhető lesz, illetve jelenleg is elérhető oldalunkról. Támogatást itt magyarul biztosítunk a támogatási jegyrendszeren keresztül, amit valószínűleg ismer már a vb.com oldaláról. A fórumokon is magyarul adunk támogatást, de kérdéseit a vb.com fórumain továbbra is felteheti -angolul-.
Remélem segítségére voltam és hamarosan Ügyfeleink között köszönthetjük,
Üdvözlettel
Kedves Steve F!
Köszönöm szépen a választ.Pontosan az a helyzet, hogy nekem nem tulajdonosi, hanem lízingelt licenszem van, amit egy évvel ezelőtt "vettem" és néhány hete hosszabítottam meg a vb.com oldalon.
Ebben az esetben is ugyan ez a menet? A támogatás gondolom mindíg a meghosszabított lízing időszak alatt jár.
Az pontosan mit jelent, hogy support ticket-et kell nyitnom a vb.com vagy a vb.hu oldalon?
A választ előre is köszönöm.
Ha jól értem, akkor a lízingelt (leased) licenszet egy pár héttel ezelőtt újította meg a vb.com oldalon. Esetünkben jóval egyszerűbb lett volna, ha a licensz átmozgatást a megújítás előtt kérte volna, így szabályainkkal megegyezően tudtuk volna átvenni és támogatást nyújtani.
Ha megkérhetem akkor egy új jegyet nyisson erről az oldalról (http://www.vbulletin-hungary.com/contact_sales.php), ahol meg tudjuk beszélni a részleteket.
Üdvözlettel
Tisztelt magyar vbulletin!
Nekem pont fordított problémám van. Az vbulltin.com-on rengeteg dolog(javítások, stb) érhető el ami itt nem. Nem lehetne az ott felkerülő javításokat itt is feltenni? Elég szegényes ez a fórum ebből a szempontból:(
Kedves pret!
Ez a fórum a vásárlás előtti kérdések megválaszolására szolgál, kérjük szépen az oldallal és a fórummal kapcsolatos észrevételeket a következő fórumban jelezni a jövőben:
http://forum.vbulletin-hungary.com/forumdisplay.php?f=26
Az oldalunk egyébként teljes összhangban áll a vBulletin.com oldallal, ami azt jelenti, hogy Ügyfeleink is minden további nélkül elérhetik azokat a forrásokat. Természetesen abban igaza van, hogy egy pár helyen utalást tehetnénk erre a tényre, köszönjük az észrevételt.
A javításokkal kapcsolatban: Minden javítás és verzió naprakész és elérhető a vBulletin Magyarország Ügyfél oldalakról. Felhívnám tisztelt figyelmét arra a tényre is, hogy a vBulletin Magyarország max. 1-2 órán belül elérhetővé teszi egy-egy új verzió vagy javítás - ha kell magyar nyelvű megfelelőjét - a vBulletin.com -on történő megjelenés után.
Üdvözlettel
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.